Resultaat 1–12 van de 286 resultaten wordt getoond

Show sidebar

Adori Kunststofkiezels – Aquarium – Siergrind – Blauw

2,99
Adori Kunststofkiezels - Aquarium - Siergrind - Blauw direct bestellen in onze webshop! Kunststofkiezels voor in het aquarium Wil je de bodembedekking in je aquarium iets opfleuren? Dat kan met de Kunststofkiezels van Adori. Dit siergrind is verkrijgbaar in vier leuke kleuren en geven een mooi effect in jouw aquarium. Het grind is gemaakt van kunststof en is dus geheel afwasbaar en onschadelijk voor het aquariumleven. De Kunststofkiezels zijn 100% veilig voor je vissen, ze geven niet af en beïnvloeden de waterkwaliteit niet. Naast de kiezels kan je je aquarium afwerken met allerlei andere leuke decoratiestukken. Of werk de voedingsbodem af zodat je aquariumplanten een goede bodem hebben om in te wortelen. Spoel voor gebruik de kiezels even om. Eén zakje kiezels bevat 112 gr. De kunststofkiezels zijn beschikbaar in de kleuren blauw, geel en oranje, paars en roze. . Alle Adori voor uw Vis uit voorraad leverbaar!

Adori Kunststofkiezels – Aquarium – Siergrind – Geel&Oranje

2,99
Adori Kunststofkiezels - Aquarium - Siergrind - Geel&Oranje direct bestellen in onze webshop! Kunststofkiezels voor in het aquarium Wil je de bodembedekking in je aquarium iets opfleuren? Dat kan met de Kunststofkiezels van Adori. Dit siergrind is verkrijgbaar in vier leuke kleuren en geven een mooi effect in jouw aquarium. Het grind is gemaakt van kunststof en is dus geheel afwasbaar en onschadelijk voor het aquariumleven. De Kunststofkiezels zijn 100% veilig voor je vissen, ze geven niet af en beïnvloeden de waterkwaliteit niet. Naast de kiezels kan je je aquarium afwerken met allerlei andere leuke decoratiestukken. Of werk de voedingsbodem af zodat je aquariumplanten een goede bodem hebben om in te wortelen. Spoel voor gebruik de kiezels even om. Eén zakje kiezels bevat 112 gr. De kunststofkiezels zijn beschikbaar in de kleuren blauw, geel en oranje, paars en roze. . Alle Adori voor uw Vis uit voorraad leverbaar!

Adori Kunststofkiezels – Aquarium – Siergrind – Paars

2,99
Adori Kunststofkiezels - Aquarium - Siergrind - Paars direct bestellen in onze webshop! Kunststofkiezels voor in het aquarium Wil je de bodembedekking in je aquarium iets opfleuren? Dat kan met de Kunststofkiezels van Adori. Dit siergrind is verkrijgbaar in vier leuke kleuren en geven een mooi effect in jouw aquarium. Het grind is gemaakt van kunststof en is dus geheel afwasbaar en onschadelijk voor het aquariumleven. De Kunststofkiezels zijn 100% veilig voor je vissen, ze geven niet af en beïnvloeden de waterkwaliteit niet. Naast de kiezels kan je je aquarium afwerken met allerlei andere leuke decoratiestukken. Of werk de voedingsbodem af zodat je aquariumplanten een goede bodem hebben om in te wortelen. Spoel voor gebruik de kiezels even om. Eén zakje kiezels bevat 112 gr. De kunststofkiezels zijn beschikbaar in de kleuren blauw, geel en oranje, paars en roze. . Alle Adori voor uw Vis uit voorraad leverbaar!

Aqua Della Azteekse Artefact – Aquarium – Ornament – 10×7.5×11.3 cm

11,99
Aqua Della Azteekse Artefact - Aquarium - Ornament - 10x7.5x11.3 cm direct bestellen in onze webshop! Unieke ornamenten voor je aquarium Een manier om je aquarium mooier te maken voor jou én voor je vissen, is met de ornamenten van Aqua Della. De Azteekse Artefact is een vervallen, Azteeks ornament waarmee je vorm kunt geven aan jouw onderwaterwereld en waar jouw vissen omheen kunnen zwemmen. Het ornament is gemaakt van polyresin, dit is 100% gifvrij en geheel veilig voor je vissen, planten en water. Je kan de decoratie in zowel zoet- als zoutwateraquaria plaatsen. Kleurveranderingen zijn na enige tijd niet uit te sluiten. Spoel het ornament voor gebruik voorzichtig af met warm water (géén zeep e.d. gebruiken, enkel afspoelen). De Azteekse Artefact heeft een afmeting van 10 x 7,5 x 11,3 cm . Alle Aqua Della voor uw Vis uit voorraad leverbaar!

Aqua Della Azteekse Graal – Aquarium – Ornament – 10.3×8.5×10 cm

11,99
Aqua Della Azteekse Graal - Aquarium - Ornament - 10.3x8.5x10 cm direct bestellen in onze webshop! Unieke ornamenten voor je aquarium Een manier om je aquarium mooier te maken voor jou én voor je vissen, is met de ornamenten van Aqua Della. De Azteekse Graal is een oude gezonken graal waarmee je vorm kunt geven aan jouw onderwaterwereld en waar jouw vissen omheen kunnen zwemmen. Het ornament is gemaakt van polyresin, dit is 100% gifvrij en geheel veilig voor je vissen, planten en water. Je kan de decoratie in zowel zoet- als zoutwateraquaria plaatsen. Kleurveranderingen zijn na enige tijd niet uit te sluiten. Spoel het ornament voor gebruik voorzichtig af met warm water (géén zeep e.d. gebruiken, enkel afspoelen). De Azteekse Graal heeft een afmeting van 10,3 x 8,5 x 10 cm . Alle Aqua Della voor uw Vis uit voorraad leverbaar!

Aqua Della Azteekse Helm – Aquarium – Ornament – 10x7x12 cm

12,50
Aqua Della Azteekse Helm - Aquarium - Ornament - 10x7x12 cm direct bestellen in onze webshop! Unieke ornamenten voor je aquarium Een manier om je aquarium mooier te maken voor jou én voor je vissen, is met de ornamenten van Aqua Della. De Azteekse Helm is een vervallen, Azteekse helm waarmee je vorm kunt geven aan jouw onderwaterwereld en waar jouw vissen omheen kunnen zwemmen. Het ornament is gemaakt van polyresin, dit is 100% gifvrij en geheel veilig voor je vissen, planten en water. Je kan de decoratie in zowel zoet- als zoutwateraquaria plaatsen. Kleurveranderingen zijn na enige tijd niet uit te sluiten. Spoel het ornament voor gebruik voorzichtig af met warm water (géén zeep e.d. gebruiken, enkel afspoelen). De Azteekse Helm heeft een afmeting van 10 x 7 x 12 cm . Alle Aqua Della voor uw Vis uit voorraad leverbaar!

Aqua Della Bayon – Aquarium – Ornament – 23x14x21 cm

39,50
Aqua Della Bayon - Aquarium - Ornament - 23x14x21 cm direct bestellen in onze webshop! Unieke ornamenten voor je aquarium Een manier om je aquarium mooier te maken voor jou én voor je vissen, is met de ornamenten van Aqua Della. De Bayon is een Angkoriaanse tempel waarmee je vorm kunt geven aan jouw onderwaterwereld en waar jouw vissen doorheen kunnen zwemmen. Het ornament is gemaakt van polyresin, dit is 100% gifvrij en geheel veilig voor je vissen, planten en water. Je kan de decoratie in zowel zoet- als zoutwateraquaria plaatsen. Kleurveranderingen zijn na enige tijd niet uit te sluiten. Spoel het ornament voor gebruik voorzichtig af met warm water (géén zeep e.d. gebruiken, enkel afspoelen). De Bayon heeft een afmeting van 23 x 14 x 21 cm . Alle Aqua Della voor uw Vis uit voorraad leverbaar!

Aqua Della Boro – Aquarium – Ornament – 11x11x13 cm

14,99
Aqua Della Boro - Aquarium - Ornament - 11x11x13 cm direct bestellen in onze webshop! Unieke ornamenten voor je aquarium Een manier om je aquarium mooier te maken voor jou én voor je vissen, is met de ornamenten van Aqua Della. De Boro is een boeddhistische tempel waarmee je vorm kunt geven aan jouw onderwaterwereld en waar jouw vissen omheen kunnen zwemmen. Het ornament is gemaakt van polyresin, dit is 100% gifvrij en geheel veilig voor je vissen, planten en water. Je kan de decoratie in zowel zoet- als zoutwateraquaria plaatsen. Kleurveranderingen zijn na enige tijd niet uit te sluiten. Spoel het ornament voor gebruik voorzichtig af met warm water (géén zeep e.d. gebruiken, enkel afspoelen). De Boro heeft een afmeting van 11 x 11 x 13 cm . Alle Aqua Della voor uw Vis uit voorraad leverbaar!

Aqua Della Borobudur – Aquarium – Ornament – 15x15x17 cm

22,50
Aqua Della Borobudur - Aquarium - Ornament - 15x15x17 cm direct bestellen in onze webshop! Unieke ornamenten voor je aquarium Een manier om je aquarium mooier te maken voor jou én voor je vissen, is met de ornamenten van Aqua Della. De Budur is een boeddhistisch tempel waarmee je vorm kunt geven aan jouw onderwaterwereld en waar jouw vissen omheen kunnen zwemmen. Het ornament is gemaakt van polyresin, dit is 100% gifvrij en geheel veilig voor je vissen, planten en water. Je kan de decoratie in zowel zoet- als zoutwateraquaria plaatsen. Kleurveranderingen zijn na enige tijd niet uit te sluiten. Spoel het ornament voor gebruik voorzichtig af met warm water (géén zeep e.d. gebruiken, enkel afspoelen). De Budur heeft een afmeting van 15 x 15 x 17 cm . Alle Aqua Della voor uw Vis uit voorraad leverbaar!

Aqua Della Buddha Op Berg – Aquarium – Ornament – 20.2×11.3×18 cm

27,50
Aqua Della Buddha Op Berg - Aquarium - Ornament - 20.2x11.3x18 cm direct bestellen in onze webshop! Unieke ornamenten voor je aquarium Een manier om je aquarium mooier te maken voor jou én voor je vissen, is met de ornamenten van Aqua Della. De Buddha op Berg is een rotspartij met Boeddhabeeld waarmee je vorm kunt geven aan jouw onderwaterwereld en waar jouw vissen omheen kunnen zwemmen. Ook bevat dit ornament kunststof plantjes die meebewegen met de stroming. Het ornament is gemaakt van polyresin, dit is 100% gifvrij en geheel veilig voor je vissen, planten en water. Je kan de decoratie in zowel zoet- als zoutwateraquaria plaatsen. Kleurveranderingen zijn na enige tijd niet uit te sluiten. Spoel het ornament voor gebruik voorzichtig af met warm water (géén zeep e.d. gebruiken, enkel afspoelen). De Buddha op Berg heeft een afmeting van 20,2 x 11,3 x 18 cm. . Alle Aqua Della voor uw Vis uit voorraad leverbaar!

Aqua Della Burk Breeding Cave – Aquarium – Ornament – 15x9x6 cm Small

10,99
Aqua Della Burk Breeding Cave - Aquarium - Ornament - 15x9x6 cm Small direct bestellen in onze webshop! Een natuurgetrouwe schuilplaats Veel vissoorten hebben baat bij een veilig schuilplaats, denk hierbij aan rotsen, grotten en tunnels waar ze zich kunnen verstoppen voor roofdieren of waar ze eitjes kunnen leggen. De Burk Breeding Cave Small van Aqua Della is zo'n schuilplaats. De Burk ziet eruit als de boomschors van een berk, door het natuurgetrouwe uiterlijk lijkt het net alsof er echt een stuk hout in je aquarium ligt. Het ornament is gemaakt van polyresin, dit is 100% gifvrij en geheel veilig voor je vissen, planten en water. Je kan de decoratie in zowel zoet- als zoutwateraquaria plaatsen. Kleurveranderingen zijn na enige tijd niet uit te sluiten. Spoel het ornament voor gebruik voorzichtig af met warm water (géén zeep e.d. gebruiken, enkel afspoelen). De Burk Breeding Cave Small heeft een afmeting van 15 x 9 x 6 cm . Alle Aqua Della voor uw Vis uit voorraad leverbaar!

Aqua Della Burk Breeding Cave – Aquarium – Ornament – 20x12x7 cm Medium

18,50
Aqua Della Burk Breeding Cave - Aquarium - Ornament - 20x12x7 cm Medium direct bestellen in onze webshop! Een natuurgetrouwe schuilplaats Veel vissoorten hebben baat bij een veilig schuilplaats, denk hierbij aan rotsen, grotten en tunnels waar ze zich kunnen verstoppen voor roofdieren of waar ze eitjes kunnen leggen. De Burk Breeding Cave Medium van Aqua Della is zo'n schuilplaats. De Burk ziet eruit als de boomschors van een berk, door het natuurgetrouwe uiterlijk lijkt het net alsof er echt een stuk hout in je aquarium ligt. Het ornament is gemaakt van polyresin, dit is 100% gifvrij en geheel veilig voor je vissen, planten en water. Je kan de decoratie in zowel zoet- als zoutwateraquaria plaatsen. Kleurveranderingen zijn na enige tijd niet uit te sluiten. Spoel het ornament voor gebruik voorzichtig af met warm water (géén zeep e.d. gebruiken, enkel afspoelen). De Burk Breeding Cave Medium heeft een afmeting van 20 x 12 x 7 cm . Alle Aqua Della voor uw Vis uit voorraad leverbaar!